Ostry sos miodowy z pieczonej papryki

5/5

9.60 

100% z NATURY

Skład: słodka papryka, papryczki habanero, czosnek, bazylia, miód, rum, ocet jabłkowy, limonka, sól

Pojemność : 100ml

Brak w magazynie

Opis

Pieczenie papryki to dobry sposób na wydobycie dodatkowych smaków dla powstałego ostrego sosu. To również idealne połączenie papryczek, czosnku, miodu i ciemnego rumu.

Skład: słodka papryka, papryczki habanero, czosnek, bazylia, miód, rum, ocet jabłkowy, limonka, sól

Skala ostrości subiektywnej 4/10

Pojemność : 100ml

Produkt pasteryzowany

Przechowywać w chłodnym suchym i ciemnym miejscu. Przed spożyciem zamieszać.

Opakowanie : butelka szklana twist

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Ostry sos miodowy z pieczonej papryki”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *